• Λεβίδου 13, Κηφισιά 145 62
  • +30 2107546097

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ- EXECUTIVE CHEF

Καθόλα αναγνωρίσιμος και αγαπητός τόσο στους ειδήμονες της υψηλής γαστρονομίας όσο και στο μέσο κοινό είναι αναγνωρισμένος και βραβευμένος για τις ικανότητες, τις ιδέες και τις γνώσεις του. Παρότι μπορεί να υλοποιήσει κάθε μενού από κάθε εθνική κουζίνα, δικαίως θεωρείται ως μετρ της Μεσογειακής Κουζίνας, αλλά κυρίως, ως ένας από τους βασικούς ανανεωτές της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας και μαγειρικής. Με το πηγαίο του επικοινωνιακό χάρισμα μπορεί και μεταδίδει τις γνώσεις και τα μυστικά του στη μεγάλη ομάδα της κουζίνας του, που απαρτίζεται από ταλαντούχους σεφ κάθε είδους. Μαζί του όλοι γίνονται καλύτεροι και βρίσκουν περισσότερες αφορμές για να ξεδιπλώσουν τη δημιουργικότητα τους.
Ανήσυχος και δημιουργικός, σέβεται την παράδοση αλλά δεν σταματάει να πειραματίζεται, αναδεικνύοντας ντόπιες πρώτες ύλες που ήταν ξεχασμένες ή χαμένες, συνταγές που εκφράζουν τη φιλοσοφία μιας περιοχής και μια απολαυστική γευστική παλέτα που σε κάνει να νιώθεις οικεία.

O Δημήτρης Σκαρμούτσος μπορεί να υπηρετήσει κάθε concept, από την κλασική γαλλική γαστρονομία μέχρι το πιο επίκαιρο street food, πάντα όμως με τους δικούς του κανόνες που τον έχουν κάνει τόσο δημοφιλή: υψηλή ποιότητα πρώτων υλών, γευστική πληρότητα, υψηλή δημιουργικότητα, οπτική και δημιουργική αποτύπωση που θυμίζει έργο τέχνης.
Όπως είναι ευνόητο, ο καθοριστικός του ρόλος στο
NATU εγγυάται την επιτυχία του τελικού αποτελέσματος κάθε project με το οποίο καταπιάνεται, όχι μόνο ως χαρισματικός σεφ, αλλά και ως αγαπημένο δημόσιο πρόσωπο με φανατικούς θαυμαστές σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.